Senzația Banatului – MFS Kids Promotion un concept unic si original in România!

Evenimente sportive

Pe 4 decembrie va avea loc, în Sala Sporturilor din Moșnița Nouă, județul Timiș, Gala MFS Kids Promotion – un concept unic si original in România, ce aduce, într-o confruntare de senzație, pe cei mai talentati copii din România, practicanți de sporturi de contact, într-un mediu organizatoric si de promovare profesionist, în care sunt puse la bătaie mult doritele centuri de învingători, recunoscute de organizații internaționale de profil, dar chiar și trofee pentru cei…învinși.

Din această gală nu va lipsi, conferința de presă cu o zi înaintea galei, cântarul oficial organizat în cadrul conferinței de presă, prezentarea fiecărui sportiv în parte de către un announcer al galei, iar intrarea sportivilor în sală se va face într-un mod impresionant, ca la marile gale, pe o melodie aleasă special, timp în care va fi o proiecție video a prezentării, pe două ecrane imense. Nelipsite vor fi jocurile de lumini și fum. Gala va fi transmisă live pe Internet, va fi promovată în media.

Gala MFS Kids Promotion este un eveniment sportiv aflat la cea de-a doua sa ediție, se desfășoară sub egida Federației Române de Kempo și a Ministerului Tineretului și Sportului și este dedicat sportivilor amatori (copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 12 ani si 18 ani), indiferent de stilul de luptă sau federația din care aceștia fac parte. “Cei care au fost selectionați să participe la această gală sunt considerați cei mai talentati sportivi din țară, la categoria lor de vârstă și greutate, motiv pentru care aceștia vor întâlni pe cei mai talentați sportivi din Olanda și Republica Moldova” – ne-a declarat inițiatorul și organizatorul galei Marius Eugen Ciocoiu.

Material realizat de Vlad Andrei BUZDUGAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *