„CARAVANA EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”

Campanii & Proiecte

Asociația JUNIOR SPORT, în perioada iulie 2019 – octombrie 2020, în calitate de initiator, desfășoară „CARAVANA EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”, proiect manifestat prin următoarele produse de manifestare: 

  1. Conferința de presă de lansare a proiectului „CARAVANA EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”;
  2. Gala de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ”;
  3. Suita de filme „Președintele/primarul – reporter sportiv!” ;
  4. Campania „ȘCOALĂ ȘI SPORT? DA, SE POATE!”;
  5. Conferința de presă de lansare a Revistei Născut pentru Sport Timiș;
  6. Acțiunea de distribuție a Revistei Născut pentru Sport Timiș.

Conferința de presă de lansare a proiectului „CARAVANA EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”

Acest proiect inedit a fost lansat pe 4 septembrie 2019, printr-o conferință de presă, ce a avut loc la sediul Consiliului Județean Timiș, în prezența lui Călin Dobra – președinte al Consiliului Județean Timiș, a lui Constantin Osain – inspector școlar de educație fizică și sport de la Direcția Școlară Județeană Timiș, a lui Mario Ghica – de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, dar și în prezența a numeroși campioni timișeni, manageri de sport, antrenori , președinți de cluburi, deveniți ambasadori Născut pentru Sport în acest județ: Flavius Biea,  Sorin CazacuAlexandru KrepelkaBenjamin Wiliam Bodo, Laurențiu Jurcă, Damian Răileanu, Adrian Olteanu, Petru Brîndușan, Mario LătăianuCornel DobîrcăuTabita DobreTeodor MoisaAlin FălcușanJasmina Ciocoiu.

Echipa Născut pentru Sport a fost reprezentată de Alin Romulus Păcurar – director executiv al proiectului național Născut pentru Sport și de Marius Dumitru – coordonator al campaniei „ȘCOALĂ ȘI SPORT? DA, SE POATE!” și președinte la Asociația AMA EVENTS (PR & Marketing manager la Asociația Junior Sport).

Vă invităm să urmăriți acest material, în care se prezintă, integral, conferința de presă de lansare a proiectului „CARAVANA EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”:

Gala de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ”

La acest eveniment, care a avut loc pe 26 noiembrie 2019, la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara, au participat, ca invitați speciali, reprezentanții partenerilor Galei de premiere EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”– Consiliul Județean Timiș, Inspectoratul Școlar Județul Timiș, DJTS Timiș, administrațiile locale,  dar și mari valori ale sportului românesc (campioni olimpici, mondiali, europeni, antrenori și președinți de federații sportive) – Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Alina Alexandra Dumitru, Silvia Stroescu, Simona Amânar-Tabără, Simona Gherman, Adrian Meleancă, Amatto Zaharia, Doru Soter, Mircea Barna, care, împreună cu echipa Născut pentru Sport, dar și cu o serie de personalități din sportul și din mediul academic timișean și edili ai localităților timișene, au decernat 40 de trofee de cristal, la următoarele categorii:

LEGENDE – 11 trofee: Iolanda Balaș Soter, Henri Rang, Ionel Drâmbă, Dan Păltinișanu, Doina Moț, Ioan Olimpiu Marconi, Camelia Macoviciuc, Lavinia Miloșovici, Cosmin Contra, Corina Căprioriu;

SENIORI CAMPIONI – 9 trofee: Estera Dobre Tămăduianu, Cristian Fenici, Bogdan Vlad Cotuna, Flavius Biea, Ciprian Bălănescu, Florin Posteucă, Adrian Nagel, Eugen Căpățână și Benjamin Wiliam Bodo;

SPERANȚE – 9 trofee: Briana Sperlea, Jasmina Elena Ciocoiu, Nini Dica, Roxana Lucaciu, Alin Sebastian Heler Zicoane & Anca Copos, Cristina Bălan, Norbert Marcu, Alexandru Cristian Hodoșan Olar, Alexandru Laurențiu Danciu;

TROFEE SPECIALE – 11 trofee cu subcategoriile: „Campion special” (campion cu dizabilități) –Maria Vlad; „Clubul de excepție“ – Clubul Sportiv Heracle, ACS Judo Phoenix TimișoaraCB Rally Vest); „Antrenorul de excepție” Vera Gavrilă; „Pregătirea fizică a sportivilor de perfomanță“ Sorin Sărăndan; „Sport în familie” Ion Ilie & Ionel & Petru & Patrick Pascotă; „Părintele de excepție” – Gheorghe Chevereșan; „Profu’ de excepție” – Petru Simonescu; „O viață dedicată promovării sportului timișean” Nicolae Secoșan și Florin Mihoc.

Gala de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT” a fost realizată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Timiş și Centrul de Cultură și Artă Timiș, organizată de Asociația AMA EVENTS și de Clubul de CLUBUL DE JUDO PHOENIX TIMISOARA și susținută de Ministerul Educației și Cercetării-România, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș și Universitatea Politehnica Timișoara.

Evenimentul a fost prezentat de moderatorul tv de Florin Mihoc. Parteneri media: TVR Timișoara, Radio Timişoara, AGERPRES. Sponsori ai Galei de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”: CRAMELE RECAȘ, ASOCIAȚIA ÎMPREUNĂ PENTRU ROMÂNIA MODERNĂ, COMPANIA DE ECHIPAMENT SPORTIV ANCADA, HDV STUDIO, FLORINA FIRU ARANJAMENTE FLORALE, RESTAURANTUL CASA BUNICII, PENSIUNEA CASA CU GRĂDINI, PENSIUNEA MAY.

Vă invităm să urmăriți acest material, în care se prezintă, integral, Gala de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ”:

Campania „ȘCOALĂ ȘI SPORT? DA, SE POATE!!”

În cadrul „CARAVANEI EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ” s-a desfășurat, în 2019, o amplă campanie numită generic „ȘCOALĂ ȘI SPORT? DA, SE POATE!”. În urma acestei campanii au fost premiați și promovați elevii-sportivi din clasele I-VIII din județul Timiș care a avut rezultate de excepție, atât la școală, cât și în sport. Acțiunea de identificare a acestor elevi-sportivi a fost realizată cu sprijinul Ministerului Educației Naționale (partenerul național al Asociației Junior Sport), prin Inspectoratul Școlar Județean Timiș și a fost promovată online (respectiv pe portalul web al  Revistei Născut pentru Sport Timiș – www.nascutpentrusport.ro, pe pagina de facebook NĂSCUT PENTRU SPORT, dar și prin partenerii media ai proiectului. Selecția poveștilor de succes ale acestor elevi merituoși s-a făcut după scrisorile primite de la familie, profesori sau antrenori, scrisori pe care se pot trimite pe adresa de email: caravanaeducatieitimis@gmail.com.

Campania „ȘCOALĂ ȘI SPORT? DA, SE POATE!” din județul Timiș este un proiect coordonat de Asociația AMA EVENTS, realizat în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș și susținut de Ministerul Educației Naționale, prin Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

Câteva astfel de povești sunt publicate pe formatul online al Revistei „NĂSCUT PENTRU SPORT”: https://nascutpentrusport.ro/category/editii-locale-jud-timis/

În deschiderea Galei de premiere „EXCELENȚA BĂNĂȚEANĂ”, parte a proiectului național Născut pentru Sport, domnul Andrei Lucaci (county manager la Consiliul Judeţean Timiş), a devualat numele celor 12 elevi din clasele I-VIII din județul Timiș, elevi merituoși atât la școală, cât și la sport. Apoi, domnia sa le-a înmânat diploma de merit prin care ei sunt desemnați câștigători ai campaniei „ȘCOALĂ ȘI SPORT? DA, SE POATE!”. Marele fotbalist Helmut Duckadam și fostul căpitan al echipei naționale de baschet Mircea Barna au oferit cadouri celor 12 premianți. Acest moment a fost o mare surpriză pentru elevi, deoarece ei nu au știut că vor fi premiați! Prezența lor la gală a fost posibilă cu complicitatea părinților, antrenorilor, profesorilor. Cei 12 elevi din clasele I-VIII din județul Timiș care au câștigat campania „ȘCOALĂ ȘI SPORT? DA, SE POATE!” au fost: Olteanu Andrei, Amalia Iovănuț, Adela Erimescu, Pietru Șecman, Timea Costa, Flavian Bolkis, Darius Kiss Zeno, Natalia Dragoș, Vlad Stroia, Miruna Ștefania Husu, Luca Preda, Natalia Ioana Florea.

Vă invităm să urmăriți acest material ce ilustrează momentul premierii și oferirii cadourilor câștigătorilor acestei campanii:

După momentul premierii celor 12 câștigători, domnul Andrei Lucaci, county manager la Consiliul Judeţean Timiş a premiat, în afara campaniei „ȘCOALĂ ȘI SPORT? DA, SE POATE!”din județul Timiș, un al 13 elev merituos, respectiv pe Andrei Claudiu Ardelean, care, în pofida problemelor cu care se confruntă – este părăsit de mamă, iar tata este toată ziua la muncă, el găsește timp să se ocupe de gospodărie, să-l îngrijească pe fratele său mai mic. Peste toate acestea este și practicant de fotbal – portar, în comuna sa natală Biled. Emoționant este faptul că Andrei învață foarte bine la școală și…își meditează colegii, primind, în schimb…mâncare.

Mai multe despre povestea lui Andrei găsiți aici:

Vă invităm să urmăriți acest material emoționant, în care Andrei Claudiu Ardelean este premiat de Consiliul Județean și în care primește cadouri de la sponsorii care le-au oferi cadouri și celorlalți copii, dar în care el are o surprinză uriașă…

Vizionați aici materialul și veți vedea ce surpriză!

Suita de filme „Președintele/primarul – reporter sportiv!”

Tot în cadrul „CARAVANEI EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”, în luna august 2020, echipa Născut pentru Sport a demarat un proiect inedit, numit „Președintele/primarul – reporer sportiv”.  În ce a constat acest proiect? Am făcut o surpriză copiilor sportivi (dar și antrenorilor și președinților de cluburi!!), aducându-le, chiar la ei la club, invitați de seamă, care au devenit, în respectiva vizită, “Reporteri sportivi”, postură din care aceștia au realizat un interviu filmat cu copiii sportivi și antrenorii lor!! În acest mod, invitații de seamă au cunoscut, direct de la…sursă, viața de sportiv, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu satisfacții, dar și cu neajunsuri. În mod cert, după o asemenea vizită, invitații de seamă au reușit să aducă, în limita posibilităților, un plus de bun și frumos în viața…„poporului sportiv”, cum ne place nouă să numim, cu respect și admirație, comunitatea sportivă! Ce ne-a determinat să punem la cale o asemenea acțiune? Mult invocata…”ruptură” dintre… medii! Necunoașterea vieții sportive direct de la…”firul ierbii”, de la marginea saltelei/tatami-ului/planşei de scrimă etc, adică din habitatul specific sportivilor. Interacțiunea factorilor decidenți cu cei care arborează drapelul național pe podiumurile mondiale ar trebui să producă efecte benefice și să îmbunătățească condițiile în care, cu greu, se face performanță. Pornind de la această convingere, ne-am asumat această misiune de a pune, față în față, cele două medii ale societății românești.

Cine a răspuns pozitiv, până acum, provocării  noastre de a fi “Reporteri sportivi”? 

Călin Dobra – președinte de atunci al Consiliului Județean Timiș

A se vedea aici filmul:

Sorin Munteanu – primar al orașului Buziaș

A se vedea aici filmul:

Ionuț Stănușoiu – primar al comunei Ghiroda

A se vedea aici filmul:

Conferința de presă de lansare a Revistei Născut pentru Sport Timiș

Pe 10 septembrie 2020, la ora 11.00, a avut loc, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, cea mai importantă manifestare a „CARAVANA EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, respectiv lansarea Revistei Născut pentru Sport Timiș (format A4, full color, coperți plastifiate lucios, 108 pagini, tiraj 11.000 de exemplare), revistă editată de Asociația Junior SPORT. Această publicație vine în întâmpinarea aşteptărilor unei foarte numeroase categorii de public, copiii şi adolescenţii practicanţi sau amatori de sport, cărora piaţa media naţională nu le oferă aproape nimic din ceea ce le este necesar pentru o dezvoltare fizică şi psihică armonioasă, prin educaţie fizică şi sport de performanţă. Mai mult, publicaţia este o platformă de afirmare a competiţiilor de juniori, o tribună de la care se fac cunoscute marile valori ale sportului, originare din acea parte a țării, dar și a cluburilor sportive de perfomanță locale şi, nu în ultimul rând, o rampa de lansare spre marea performanţă a celor mai talentaţi juniori, din toate ramurile sportive. Suntem convinşi că, având alături de proiectul nostru cât mai mulți susţinători, vom putea genera un interes crescut în rândul celor mici să înveţe ce înseamnă cu adevărat performanţa, atât în sport, cât şi în viaţă. În cuprinsul revistei sunt promovate legendele sportului din județul Timiș, seniorii campioni activi,  juniorii cu performanțe de excepție, dar și câteva cluburi sportive din județul Timiș. La lansarea Revistei Născut pentru Sport Timiș au fost prezenți, alături de Călin Dobra – președintele de atunci al Consiliului Județean Timiș (partenerul principal al Caravanei Educației în Județul Timiș), o parte dintre edilii administrațiilor locale partenere: Victor Malac – primarul de atunci al Comunei Dumbrăvița, Ionuț Stănușoiu – primar al Comunei Ghiroda, Florin Bucur – primar al Comunei Moșnița Nouă, dar și reprezentanții partenerilor susținători ai caravanei – Marin Popescu (inspector general) și Constantin Osain (inspector sport) de la Inspectoratul Școlar Județean Timiș. La acest eveniment au fost prezente nume sonore ale sportului timișean, cum ar fi – Legendele: Doina Moț Ioan Olimpiu Marconi; Seniorii campioni: Flavius Biea, Eugen Căpățână, Benjamin Wiliam Bodo, Sorin Cazacu; Juniorii campioni: Cristina Bălan, Brianna Sperlea, Jasmina Elena Ciocoiu, Miruna Husu; Managerii & Președinții de club și antrenori, cum ar fi: Adrian Tal, Vera Gavrilă, Petru Brândușan, Zlatomir Balojin, Petru Simonescu, Laurențiu Jurcă, Iulian Teacă, Bogdan Alic, Radu Țoancă, Marius Poclid, Marius Ciocoiu, Cristian Stoenescu, Liviu Pleșa, Theodor Moisă, Dani Cireșan. Acest eveniment a fost moderat de Florin Mihoc și a fost filmat, integral, de Radio Timisoara – partener media al caravanei.

A se vedea filmarea integrală a evenimentului lansării Revistei Născut pentru Sport Timiș aici:

Suita de acțiuni de distribuție a Revistei Născut pentru Sport Timiș

Revista Născut pentru Sport Timiș este un produs de manifestare a „CARAVANA EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT” și este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, dar și de către alți parteneri – administrații locale, cluburi sportive. Diverși alți sponsori. După   lansarea Revistei Născut pentru Sport Timiș a urmat cel mai atingător de suflet moment al acestui proiect! În ce a constat acest moment? În distribuția GRATUITĂ – în numeroase școli și cluburi sportive din județul Timiș a Revistei Născut pentru Sport Timiș! 5000 de exemplare din cele 11.000 de exemplare din Revista Născut pentru Sport Timiș cât au fost realizate au fost realizate cu suportul Consiliului Județean, prin Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, iar multe dintre aceste 5000 de exemplare au purtat autografele marilor valori ale sportului timișean, iar nu puține au fost oferite, personal, de către sportivii/antrenorii/președinții de cluburi sportive din județul Timiș, ale căror povești de succes au fost prezentate în revistă.  Acțiunile la care distribuția celor 5000 de exemplare realizate în parteneriat cu Consiliul Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, s-a făcut PERSONAL de către simbolurile sportului timișean, dar și de către reprezentanții partenerilor/susținătorilor „CARAVANEI EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”.

Acesta a fost calendarul acțiunilor: 

21 septembrie la Școala Gimnazială nr. 30 din Timișoara (600 reviste)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

  7 octombrie la Colegiul Național Bănățean (600 reviste)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

  9 octombrie la Școala Gimnazială nr. 2 din Lugoj (600 reviste)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

  8 octombrie la ACS Dmbrăvița (200 reviste)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

10 octombrie la CS Kaizen Karate Timisoara (200 reviste)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

12 octombrie la CS Floreta Timișoara (350 reviste)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

14 octombrie la Liceul cu Program Sportiv Banatul (400 reviste)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

Pe 14 octombrie la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva” (500 reviste)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

Pe 16 octombrie la Școala Gimnazială nr. 7 (200 exemplare)

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

Celelalte exemplare din Revista Născut pentru Sport Timiș – din totalul de 5000 realizate cu suportul Consiliului Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș) au fost doar distribuite, fără acțiuni (în perioada 10 septembrie-16 octombrie) elevilor timișeni, după ar fi cele distribuite la: CSU Politehnica Timisoara (150 reviste), ACS PRobaschet din Lugoj (100 reviste), CSM Lugoj (100 reviste), Colegiul Național „Coriolan Brediceanu“ din Lugoj (300 reviste), Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” din Lugoj (50 reviste), Școala Gimnazială „Eftimie Murgu” din Lugoj (300 reviste), Școala Gimnazială nr. 24 din Timișoara (350 exemplare). Pe majoritatea exemplarelor din Revista Născut pentru Sport Timiș s-au aflat autografele unor nume sonore ale sportului timișean (sportivi & antrenori & președinți de cluburi), cum ar fi: Doina Moț, Ioan Olimpiu Marconi, Simona Amânar Tabără, Lavinia Miloșovici, Cristian Fenici, Flavius Biea, Nini Dica, Benjamin Bodo, Dragan Petricevic, Adrian Tal, Teo Moisuc, Iulian Teacă, Laurențiu Jurcă, Bogdan Alic, Marius Mihai Poclid, Petru Simonescu, Alex Beleiu, Iasmina Ardelian, Diana Balintoni, Radu Țoancă, Petru Brîndușan, Nicoleta Mariana Husar, Adrian Meleancă, Marius Maier, Sorin Bilu, Mircea Schiopu, Adrian Savoiu, Florin Bătrânu, Cristian Stoenescu, Eugen Marius Ciocoiu, Beatrice Coca, Sorin Staicu, Cioriciu Alina, Dragoș Timofticiuc, Theodor Moisă, Bogdan Ghișa, Dani Ciresan, Liviu Pleșa, Sorin Micșa, Viorel Gioaga, Gabi Nicolae, Paulevici Dragan-Robert, Cristina Bălan, Brianna Sperlea, Jasmina Elena Ciocoiu, Karina Tal, Ingrid Bikfalvi, Catinca Polschi, Felix Dogariu, Daniel Moldovan, Luca Preda, Patrik Gordan, Alexandru Safta, Vlad Stroia. Andrei Pavlov, Albert Dominik, Cătălina Oprișoreanu, Kiss Zeno Darius, Norbi Marcu, Daniel Burcea, Mihai Gherman, Jessica Polk, Ariana Ardelian, Romina Minea, Mario Lătăianu, Mario Derebenciuc, Mihnea Petrache, Miruna Ștefania Husu, Szabo Timeea, Sebastian Radu, Sergiu Puicea, Lukas Krall, Mario Malanca, Daria Ahmadi, Karina Damian, Natalia Dragoș, Flavian Bolkis, Vanesa Netedu, Ivan Guidea, Anatol Guidea, Vasile Canea, Nicolae Baban, Eugen Petre Miculescu, Ștefan Gomoescu, Adrian Vrudnik (antrenor de atletism la CSȘ Lugoj); Adrian Radoi, Cristian Petcu, Roxana Vulpeş, Adela Popovici.

De asemenea, la aceste acțiuni au fost prezenți și reprezentanții partenerilor instituționali care au finanțat/susținut realizarea Revista Născut pentru Sport Timiș – Călin Dobra – pe atunci președintele Consiliului Județean Timiș (partenerul principal al „CARAVANA EDUCAȚIEI ÎN JUDEȚUL TIMIȘ”, parte a proiectului național „NĂSCUT PENTRU SPORT”) – domnia sa va participa la acțiunea din 21 septembrie, de la Școala Gimnazială nr. 30 din Timișoara),  Constantin Osain – inspector sport da Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Loredana Iaculovici-director la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș.

Mulți sportivi/antrenori/președinți de cluburi au primit, de la echipa Născut pentru Sport, câte o diplomă de excelență, dar și titlul de ambasador Născut pentru Sport, pentru prestigioasa activitate depusă în sportul timișean, dar și pentru susținerea acordată Caravanei Educației în județul Timiș!

În cadrul unor acțiuni de distribuție a Revistei Născut pentru Sport Timiș au avut loc și demonstrații sportive, menite să determine copiii să facă sport.

Dacă 5000 de exemplare din Revista Născut pentru Sport Timiș au fost realizate cu suportul venit de la Consiliul Județean Timiș, prin Centrul de Cultură și Artă al județului Timiș, 6000 de exemplare au fost realizate cu sprijinul a 7 administrații locale – Primăria Orașului Recaș (850 exemplare), Primăria Orașului Buziaș (520 exemplare), Primăria Orașului Deta (504 exemplare), Primăria Comunei Dumbrăvița (1100 exemplare), Primăria Comunei Ghiroda (500 exemplare), Primăria Comunei Moșnița Nouă (500 exemplare) și Primăria Comunei Lovrin (270 exemplare) – dar și cu suport venit de la unele cluburi sportive din județul Timiș, cum ar fi: CS Heracle, CS Kaisen, CS Daisho Ki Dojo, CS Knock Down Timișoara, CSC Ghiroda și Giarmanta Vii, dar și cu suport venit de la câțiva sponsori, cum ar fi: Ensola Lighiting System (sponsor principal), Sport Flow, RAO Security, Restaurant Caprice, Pepper-Steak & Shake, Restaurant Raku Sushi și Cramele Recaș. Și aceste 6000 de exemplare au fost distribuite, în majoritatea lor, cu autografele marilor sportivi/antrenori/președinți de cluburi din județul Timiș, în cadrul unor acțiuni de distribuție.

Iată care a fost calendarul acestor acțiuni:

22 septembrie la Școala Gimnazială din Dumbrăvița

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

23 septembrie la Liceul Teoretic din Buziaș

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

23 septembrie la CSC Dumbrăvița (la echipa de fotbal copii) din Dumbrăvița

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

23 septembrie, la Școala Gimnazială din Moșnița Nouă

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

24 septembrie, la Liceul Teoretic din Recaș

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

25 septembrie, la Școala Gimnazială din Ghiroda

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

Au mai fost realizate acțiuni de distribuție a Revistei Născut pentru Sport Timiș și din inițiativa unor școli, cum ar fi:

Pe 22 octombrie la Școala Gimnazială „Sorin Titel: din Margina

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

Pe 23 octombrie la Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu” din Lugoj

A se vedea filmul întregii acțiuni aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *