Ensola LED Lighting Systems

Parteneri

Ensola LED Lighting Systems este o companie integrată, care prelucrează și monitorizează fabricația lămpilor cu tehnologie LED. Înființată în 2012, de un grup de profesioniști cu experiență în industrie, comerț intern și internațional, dar și management.

Ensola LED Lighting Systems implementează soluții de iluminat cu LED industrial, stradal, architectural, rezidențial, comercial, sportiv, festiv.

Iluminatul LED oferă o performanță vizuală de înaltă calitate, confort, siguranță, economii materiale și posibilitatea utilizării  fondurilor economisite în alte proiecte investiționale.

Lămpile LED ENSOLA, eficiente, fiabile și ecologice, sunt fabricate la standarde de înaltă calitate, cu componente premium, sunt certificate CE & RoHS și corespund Euronormelor în vigoare. Au un design elegant, sunt atent prelucrate și au o înaltă eficiență luminoasă.

Prin utilizarea unor soluții tehnologice sofisticate, lămpile LED ENSOLA asigură stabilitate luminii, fiind dotate cu filtre speciale de putere. Sunt construite cu un sistem de protecție la supratensiuni, fapt care le prelungește viața. 

Produsele și serviciile oferite diferențiază compania care le comercializează, în piața iluminatului și o recomandă cu succes.

Ensola LED Lighting Systems este unul dintre susținătorii permanenți ai proiectului national Născut pentru Sport, iar la Caravana Educației în județul Timiș, a fost sponsor principal al Revistei Născut pentru Sport Timiș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *