Asociația Municipală de Atletism București

Parteneri

Asociația Municipală de Atletism București este cel mai mare organizator de evenimente de atletism de performanță din țară, la nivel regional. Din postura de reprezentant în teritoriu al Federației Române de Atletism, AMAB s-a remarcat față de alte Asociații Județene de Atletism prin numărul foarte mare de competiții sportive organizate, prin echipa numeroasă a Comisiei Municipale de Arbitraj și prin inovațiile tehnologice aduse în sport. AMAB dorește să pună la dispoziția Revistei Născut pentru Sport instrumentele și statisticile proprii prin intermediul unui parteneriat strategic.Mai mult de atât, se oferă sprijin în organizarea de evenimente în atletism și chiar în colaborarea cu alte sporturi. Se vor pune la dispoziție materiale editoriale referitoare la performanțele sportivilor participanți la competițiile organizate în București. Datorită infrastructurii mai dezvoltate din capitală, la București participă în jur de 60 de cluburi sportive din întreaga țară pe parcursul unui an competițional. Președintele AMAB, Paul-Tiberius Coman este cel mai tânăr președinte de asociație sportivă județeană sau regională din țară și posibil chiar din Europa. El este un promotor al voluntariatului pentru și prin sport, fiind implicat în sute de evenimente sportive de peste 10 ani.

Proiectele Asociației Municipale de Atletism București

1. Platforma de management competiții www.amabucuresti.ro

Instrument pentru gestionarea competițiilor sportive de la înscrieri și rezultate, până la managementul documentelor financiare, bugetare, statistică cu rezultate ale sportivilor. Platforma este cel mai complex instrument de acest gen din țară și se ridică cu succes la nivelul federațiilor de atletism din Europa. Cel mai important modul este cel de segmentare și raportare a rezultatelor sportivilor din arhiva de rezultate . În jur de 15 mii de linii reprezentând performanțe ale sportivilor au fost introduse în platform din arhivele competițiilor organizate în 2016-2019. Urmează a fi adăugate rezultate din 2005 până în prezent. Cluburile sportive vor putea genera rapoarte anuale ale participărilor pe anumite competiții sau ale celor mai bune rezultate pentru anumite probe sportive sau categorii sau chair pentru un sportiv aparte.

2. Transparență și interactivitate

Tot prin intermediul amabucuresti.ro sunt gestionate documentele și hotărârile conducerii sau a Adunărilor Generale, inclusiv rapoarte financiare. În fișele competițiilor se pot adăuga formulare de contact pentru propuneri de îmbunătățire a fiecărei competiții, se pot deschide forumuri de dezbateri publice și se pot lista formulare de donații publice pentru susținerea unui anumit eveniment. Mai mult de atât, amabucuresti.ro devine și un instrument de promovare pentru alți organizatori. În mod gratuit, se poate pune la dispoziție întregul flux informativ de gestionare a înscrierilor pe probe și a listelor de start. Există și o secțiune de calendar competițional național unde organizatorii privați pot adăuga propriile lor evenimente.

3. 5.000 de medalii pentru București

Proiect de strângere fonduri pentru a cumpăra medalii de calitate superioară spre a le oferi câștigătorilor competițiilor de atletism organizate de AMAB. Proiectul este mult mai complex decât o simplă achiziție întrucât se va face o selecție transparentă a furnizorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *