Tigrii si tigroaicele juniori de la CSM București au fost medaliați în Campionatul Municipal de volei de plajă – ediția 2019

Evenimente sportive

În perioada 7-9 iunie 2019, în Complexul Cultural Sportiv Studențesc TEI, a avut loc Campionatul Municipal de volei de plajă, competiție rezervată juniorilor și organizată de către Asociația Municipală de Volei București, sub egida Federației Române de volei și în cadrul căreia s-au acordat puncte primelor 8 echipe, în vederea participării la Campionatul Național.

La startul competiției s-au înscris 30 de echipe feminine și 16 masculine, turneul desfășurându-se pe 3 terenuri special amenajate pentru acest eveniment. CSM București și Dinamo au oferit cele mai multe echipe feminine, în timp ce la băieți competiția a fost dominată de sportivii de la CTF Mihai 1 și CSM București, Dinamo având un jucător medaliat în competiția masculină. La rândul său, competiția feminină a fost dominată de sportivele CSM București, care a început competiția cu 8 echipe feminine pregătite de domnul antrenor Răzvan Ifrim, instalat în toamna trecută ca antrenor al secției de volei de plajă.

Clasamentul final al competiției:

Masculin

1.Holotă  Adrian – Chicu Laurențiu (CTF Mihai 1)

2. Kosinski Carol (Dinamo)- Druță  Andrei (CTF Mihai 1)

3. Ștefan Anton Valentin și  Vintilă Florian

4. Bomchis Filip (Dinamo) – Bratu Alin (CTF Mihai 1)

Feminin

1. Corcoz Iustina – Gird Iasmin (CSM București)

2. Staicu Nadia și Radu Ioana (Dinamo)

3. Sandu Mădălina – Hododi Ioana (dublă legitimare LPS Mircea Eliade și CSM București)

4. Brădățan Alexia și Țintaru Irina (CSM București)

Felicitări tuturor participanților pentru combativitatea arătată pe teren și organizatorilor pentru acest eveniment sportive, care are scopul de a aduce copii și sportivii către această ramură sportivă extrem de populară în afara țării”, ne-a declarant domnul antrenor Ifrim la finalul competiției.

Foto Arhiva CSM București

Răzvan Ifrim-antrenorul echipei de volei de plajă CSM București
Vintilă Florin, Ștefan Anton Valentin locul 3 la juniori
Corcoz Iustina, Gird Iasmin-locul 1 la juniori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *