Complexul Turistic de Natație, cea mai spectaculoasă investiție din Târgoviște

Baze Sportive

7 august 2016. O duminică toridă de vară la Târgoviște, excelentă pentru un moment de sărbătoare estivală. Mii de oameni iau cu asalt cea mai spectaculoasă investiție din zonă, Complexul Turistic de Natație, o bijuterie turistică și de agrement. Cei mai mulți vor să profite de soare și merg către zona de ștrand, unde găsesc piscine pentru toate vârstele și o mulțime pe tobogane. Un alt punct de atracție îl reprezintă bazinul olimpic acoperit, conceput la standarde internationale, dotat cu săli de fitness și cabine pentru saună. Se stă la coadă și la terenurile de sport, unde se joacă fotbal pe teren redus, baschet, tenis, tenis cu piciorul sau volei pe plajă. Locurile de joacă sunt pline de copii, care invadează inclusiv pistele pentru role și biciclete. Oamenii se relaxează într-un cadru civilizat, își fac poze și servesc produse de sezon.

Un primar mulțumit: „Sunt întrunite absolut toate criteriile de performanță”

Complexul Turistic de Natație Târgoviște a captat rapid interesul populației, devenind o destinație preferată de mulți. Inclusiv federațiile și-au îndreptat atenția către Târgoviște, în special Federația Română de Natație și Pentatlon Modern și Federația Română de Polo, organizând aici o mulțime de evenimente, unele cu caracter internațional. Investiția a depășit 88 de milioane lei, însă după numai doi ani de activitate a înregistrat 162.000 de vizitatori, încasările au depășit 32 de milioane lei, iar la cursurile de înot s-au înscris aproximativ 5.000 de copii. „Complexul Turistic de Natație a devenit un exemplu de investiție utilă și principalul reper pentru petrecerea timpului liber în peisajul târgoviștean. Sunt întrunite absolut toate criteriile de performanță stabilite prin contractul de finanțare. Sute și sute de copii vin săptămânal să ia lecții de înot, un aspect esențial, într-o perioadă în care nu sunt foarte mulți copii care se îndreaptă către sport, către mișcare și se preferă mai mult activitatea statică”, a tras concluzii importante primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Un manager implicat: „Am interferat cu un domeniu foarte atractiv!”

Ciprian Prisăcaru este managerul Direcției Complex Turistic de Natație Târgoviște din iunie 2018. A mai ocupat funcții de conducere în administrația locală, la nivel de cluburi sportive târgoviștene și a fost viceprimar, dar si director în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului. „Am interferat cu un domeniu foarte atractiv, care propune o ofertă generoasă de servicii. M-am implicat cu toată deschiderea în această activitate, pentru a oferi clienților noștri servicii de calitate. Vara trecută au fost week-end-uri în care am fost vizitati la ștrand de peste 7.000 de oameni. Pe perioada de iarnă, activitatea se concentrează la nivelului bazinului olimpic acoperit, în special pe înot, însă foarte populate sunt și sălile de fitness ori saunele. Iarna ce tocmai a trecut au fost înregistrate cifre record de clienți care au venit să înoate, în special copii. Înotul s-a dezvoltat puternic prin Complexul Turistic de Natație Târgoviște, unde găzduim periodic competiții, inclusiv din calendarul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. Cunoaștem cu toții beneficiile înotului, fizice, mentale și sociale. Complexul de la Târgoviște este apreciat de conducătorii federațiilor partenere, de sportivii și antrenorii cluburilor din România, inclusiv de către delegațiile care vin din alte țări. Aș vrea să evidențiez susținerea totală oferită de Consiliul Local Municipal și Primăria Municipiului Târgoviște, finanțatorii activității noastre. Vă așteptăm cu drag la Târgoviște, la Complexul Turistic de Natație!”.

Text & Foto: Complexul Turistic de Natație

Primar Targoviste Cristian STAN
Ciprian Prisăcaru manager
Directorul si ambasadorul Cubei in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *