Club Sportiv de Arte Marțiale SHIRO TORA a obținut două medalii de bronz la Campionatul Național S.K.I.F!

Legitimația de club

Clubul Sportiv SHIRO TORA a luat ființă în anul 2017, iar antrenorii sunt foști sportivi medaliați pe plan național și internațional. Caracterul aparte al acestui club rezultă nu numai din buna pregătire oferită sportivilor, ci mai ales și din faptul că serviciile de pregătire tehnică și cele de antrenament sunt oferite, de specialiști în domeniu, în regim de voluntariat, pentru copiii din centrele speciale, în vederea prevenirii delincvenței juvenile. Totodată, conducerea Clubului Sportiv SHIRO TORA se implică și în acte de caritate pentru Casele de copii.

În cadrul antrenamentelor oferite pentru toate categoriile de vârtstă – copii, juniori, tineret și seniori – specialiștii clubului se preocupă atât de partea de pregătire fizică, de cea tehnico-tactică, cât și de recuperarea după efort. Înainte de competiții, sportivii beneficiază de consiliere psihologică cu personal specializat.

În pofida scurtului timp de doar 2 ani de la înființare, sportivii de la acest club au reușit marea performanță să strângă în palmaresul lor nu mai puțin de 72 de medalii. Dacă ne referim la ultima participare competițională, respectiv naționalele de Karate-S.K.I.F – competiție disputată pe 11 mai 2019, în Sala Sporturilor din Brașov, unde au fost prezenți nu mai puțin 350 de sportivi de la 16 cluburi din România – Club Sportiv SHIRO TORA a obținut două medalii de bronz, fiind reprezentat de 8 sportivi, pregătiți de: domnul antrenor Cosmin Constantin (președintele clubului), domnul antrenor Horațiu Florinel Moraru, doamna Kinetoterapeut Gabriela Moraru (vicepreședintele clubului), domnul instructor Cristian Grigore, doamna avocat specializat în drept sportiv Deniss Adam (președintele de onoare al Clubului).

Clubul Sportiv SHIRO TORA si-a propus a fi un club “altfel”, un club sportiv care acordă o atenție aparte și educației civice, nu numai performanței, care spune un foarte răspicat „NU DOPPING!”, în care respectul, disciplina și fair-play-ul reprezintă cartea de vizită a clubului, iar pentru o astfel de abordare, sportivilor li se insuflă respectul pentru etică, educație, spirit de echipă, devotament, dar li se insuflă și puterea de caracter cu care să-și asume curajul de a fi onest, de a respecta principiile morale, de a avea respect față de legi și regulamente și nu în ultimul rând, determinarea de a excela în performanță.

Foto Arhiva Clubului Sportiv de Arte Marțiale SHIRO TORA

De la stânga la dreapta: antrenor Horațiu Florinel Moraru, doamna avocat specializat în drept sportiv Deniss Adam (președintele de onoare al clubului), domnul Cătălin Bucur (președinte S.K.I.F.) și domnul antrenor Cosmin Constantin (președintele clubului)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *