”DAYS”, proiect co-finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+ – promovarea sportului și activității fizice prin dans, ca stil de viață sănătos –

Parteneri

DAYS”, proiect co-finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+

Proiectul ”DAYS – Dancing Your Sport”, este un proiect co-finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+. Se desfășoară pe o perioada de 2 ani, având ca obiective specifice încurajarea unui stil de viață sănătos pentru toți, promovarea sportului și a activității fizice ca instrument de sănătate. În plus, proiectul abordează prioritatea incluziunii și diversității.

În România, proiectul este coordonat și implementat de ASOCIAȚIA AMA EVENTS, având parteneri la nivel european: BK – 95 – Letonia, ADCS Carvalhais – Portugalia, SPELL – Turcia. Parteneri asociați: Asociația Junior Sport – România, Freguesia de Carvalhais – Portugalia, Okul Faaliyetleri Derneği – Turcia, Latvijas Sporta izglītības iestāžu Direktoru padome – Letonia.

Proiectul își propune încurajarea participării la sport și reducerea abandonului de la sport și activitatea fizică prin dans, promovarea sportului și a activității fizice prin dans ca instrument pentru sănătate, bunăstare, promovarea socializării, creativității și distracției în și prin dans ca mediu incluziv. Se va crea un dans internațional, care va fi promovat către copii și tineri, ca mod de promovare a mișcării fizice, dar și incluziunii sociale. Activitățile vor fi implementate în toate cele 4 țări, împreună cu dansatori profesioniști.

ASOCIAȚIA AMA EVENTS desfășoară proiecte și activități pentru promovarea sportului, a educației fizice și sportului dar și mișcarea pentru sănătate și incluziune socială de mai bine de 8 ani, atât la nivel local, național dar și european.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *